Novosadski sajam

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu agrobiznis centar regije

Agrovijesti
Novosadski sajam Fotografija: Novosadski sajam
Veliki je interes izlagača iz inozemstva, a nakon dužeg vremena na Poljoprivrednomće se sajmu ponovno predstaviti tvrtke iz Španjolske i Češke

Oko 1.500 izlagača iz 60 zemalja iz Europe i svijeta, najsuvremenija mehanizacija, kombajni od pola milijuna eura i traktori nagrađenina najpoznatijim sajmovima svijeta samo su dio vrhunske ponude 83. međunarodnog poljoprivrednog sajma koji će se održati od 14. do 20. svibnja na Novosadskom sajmu. 

Izuzetan interes izlagađa i posjetitelja potvrđuju da je Poljoprivredni sajam u novom Sadu i dalje jedan od najprestižnijih agrobiznis događaja u regiji. Na štandovima izlagača moći će se vidjeti noviteti u poljoprivredi, prehrambenoj industriji, zaštitnim sredsvima, ekološkoj poljoprivredi te proizvodima i uslugama. 

Ove godine značajno će se predstaviti Kina čiji će izlagači prezentirati svoje proizvode u okviru izložbe "Premium brands from China", a zajednički nastup više od 30 tvrtki biti će svojevrstvan "sajamu sajmu". Izložba će se održati u Hali 4 a trajati će od 16. do 19. svibnja od 9 do 17 sati. Uz Kinu, na sajmu će se predstaviti Italija kao ovogodišnja zemlja partner, Nizozemska, Mađarska, Austrija, Republika Srpska, Turska, Češka, a nakon više od deset godina ponovno će izlagati i Španjolska. 

Na sajmu će se dnevno održavati demonstracije rada poljoprivrednih strojeva, mehanizacije i opreme na Agropoligonu, a poseban dio biti će posveće IT tehnologiji u funkciji poljoprivrede pod nazivom AgroIT gdje će se predstaviti agroinovacije u suradnji s natjecanjem za Najbolju tehnološku inovaciju. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje