Novi kanali prodaje za poljoprivrednike

Sudjelujte u projektu „eProdaja proizvoda Zagrebačke županije“

Agrovijesti
Zelena trznica GoGreen u podrumu robne kuce Ambienta u Sigetu. Fotografija: Igor Kralj/PIXSELL
U pilot fazi provedbe projekta Županija će okupiti zainteresirane poljoprivredne proizvođače te im pružiti edukaciju i logističku potporu za prodaju putem „eKupi tržnice – Marketplace“.

Na stranicama Zagrebačke županije stoji kako su pokrenuli  projekt „eProdaja proizvoda Zagrebačke županije“ kojim se želi pomoći poljoprivrednicima i proizvođačima hrane u plasmanu proizvoda i to putem novih kanala prodaje „eKupi tržnica – Marketplace“ i „Gogreen tržnica“.

U pilot fazi provedbe projekta Županija će okupiti zainteresirane poljoprivredne proizvođače te im pružiti edukaciju i logističku potporu za prodaju putem „eKupi tržnice – Marketplace“.

 Priključivanjem u ovaj projekt proizvođačima odnosno poljoprivrednicima osiguran je dodatni/novi kanal prodaje svojih proizvoda, jednostavan i povoljan način promocije proizvoda te prisutnost na najvećoj regionalnoj Internet trgovini. Također, ovo je prilika proizvođačima za povećanje broja kupaca i to s područja cijele Hrvatske. Besplatno, jednostavno i sigurno sučelje za prodaju proizvoda osigurava proizvođaču praćenje svih ponuda i narudžbi bez naknade. Naime, proizvodi se oglašavaju kroz razne marketinške kanale. Trošak kartičnog poslovanja snosi platforma, a sredstva se proizvođaču isplaćuju jednokratno. Proizvođačima je osigurana pomoć pri registraciji i ulistanju proizvoda na stranicu te sigurnost i zaštita od prijevare uz garantirano plaćanje.

Zagrebačka županija se kao Pametna županija odlučila za vodeću ulogu u transformaciji načina života građana i poslovanja, kroz povećanje konkurentnosti gospodarstva i razvoj poduzetništva, a s ciljem podizanja kvalitete života građana što je i strateški cilj Županije.

Zagrebačka županija poziva sve poljoprivrednike i proizvođače da se ispunjavanjem upitnika priključe ovom projektu. Više informacija na stranci EU info Zagrebačke županije. 

  • Avatar
    ministar 07. Svibanj 2017. u 18:07 moj novi projekt je....kupuj lokalnu drogu od lokalnog dilera....
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje