10 minuta

Požeško-slavonska županija poziva poljoprivrednike na sudjelovanje u anketi

Agrovijesti
Pšenica Fotografija: Pixabay
Požeško-slavonski poljoprivrednici ispunjavanjem ankete za četiti sektora želi se isplanirati najefikasniji način iskorištavanja prilika i bespovratnih sredstava za poljoprivredne proizvođače Požeško-slavonske županije

Ispunjavanjem anketnog upitnika izravno sudjelujete u kreiranju poljoprivredne politike Požeško-slavonske županije. Vaše mišljenje je važno i pomoći će u ocjeni postojećeg stanja i ključnih problema s kojima se suočavate. Uz vašu pomoć kvalitetnije ćemo isplanirati najefikasniji način iskorištavanja prilika i bespovratnih sredstava za poljoprivredne proizvođače Požeško-slavonske županije.

Ispunjavanje anketnog upitnika oduzeti će Vam najviše 10 minuta, a ankete su podijeljene na sektore:
Anketi možete pristupiti na sljedećim poveznicama:

VOĆARSTVO

POVRTLARSTVO

SVINJOGOJSTVO

VINOGRADARSTVO I VINARSTVO

Požeško-slavonska županija provodi projekt „Regionalni centar razvoja poljoprivredne proizvodnje u Požeško-slavonskoj županiji“ za koji je županija osigurala sredstva iz programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Kao dio projekta provodi se anketa čiji je cilj prikupiti ključne podatke o stanju na poljoprivrednim gospodarstvima sa sjedištem na području Požeško-slavonske županije.Prikupljeni podaci koristiti će se prilikom analize različitih sektora radi izrade Organizacijskih modela poljoprivredne proizvodnje.Projekt provodi Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije – PANORA.