prijave u tijeku

Pregršt zanimljivih predavanja na Simpoziju studenata bioloških usmjerenja

Agrovijesti
Fotografija:
Ove godine SiSB će se održavati 22. i 23. svibnja, u ONLINE izdanju preko platforme Zoom. Sudjelovanje na simpoziju je besplatno

Simpozij studenata bioloških usmjerenja (SiSB) već tradicionalno na Biološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu okuplja zaljubljenike u biologiju s ciljem razmjene znanja i širenja ideja iz brojnih bioloških disciplina.

Ove godine SiSB će se održavati 22. i 23. svibnja, u ONLINE izdanju preko platforme Zoom. Sudjelovanje na simpoziju je besplatno te ćete par dana prije simpozija dobiti link putem kojeg se možete priključiti na simpozij.

program će se svećano otvoriri u subotu, 22. svibnja u 9 sati. Potom će u 10 sati dr. sc. Lucija šerić Jelaska održati predavanje Kukci u ekološkoj poljoprivredi- povratak u antiku. U nedjelju program počinje također u 9 sati, a u podne je zakazana panel diskusija Kamo dalje, znanost ili industrija namijenjen a studentima završnih godina koji razmišljaju kako nastaviti karijeru. U 16 sati prof. dr. sc. Marko Vinceković govorit će o primjeni tehnologije inkapsulacije u poljopribvredi, a simpozij će zaključiti Matej Orešković svojim predavanjem o ekološki prihvatljivom suzbijanju kukaca. 

Prijave za pasivne izlagače otvorene su do 16. svibnja 2021., a raspored predavanja možete naći na Instagram, Facebook i web stranicama SiSB-a.

Zainteresirani se mogu prijaviti na OVOM LINKU. Nepotpune prijave neće se razmatrati, stoga se obrazac mora popuni u cijelosti. Za sve dodatne informacije/pitanja možete se obratiti na službenu e-mail adresu: sisbstudent@gmail.com ili putem društvenih mreža.