PJENUŠAC

Premijera Grasecca u Dubrovniku

Agrovijesti
Feravino Fotografija: Željko Curić i Tonči Plazibat
Na već tradicionalnom proljetnom vinskom druženju u Dubrovniku u organizaciji Feravina, zvijezda večeri bio je novi pjenušac

Dubrovnik pokazao se idealnim mjestom za premijeru novog pjenušca Feravina kojeg je predstavio sommelierski prvak Hrvatske Siniša Lasan. Ugostitelji, hotelijeri i distributeri Dubrovačko-neretvanske županije uživali su u zvijezdi večeri, ali i odličnim vinima iz linije Dika i Miraz iz podruma ove poznate slavonske vinarije.

Feravino
GRASECCO je ime novog pjenušca od sto posto graševine. Proizveden Charmat metodom, nježne zelenkaste boje, voćnih mirisa zelenih jabuka i citrusa u kombinaciji s ledenom svježinom odličan je izbor za aperitiv, ali i lijepa pratnja uz jela od bijelog mesa, školjke, rižota, plodove mora, hladna predjela...

Sudeći po komentarima, nove berbe 2017., stariji crnjaci i jedinstveni Grasecco iz vinarije Feravino sigurno će se ovoga ljeta piti na terasama dubrovačkih kafića, restorana i hotela.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje