Edukacija

Prijavite se na besplatni seminar ruralnog turizma

Agrovijesti
Ruralni turizam Fotografija: Morana Begač
Seminar je prvenstveno namijenjen potencijalnim i registriranim OPG-ima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima onima koji rade na području ruralnog turizma

Seminar je prvenstveno namijenjen potencijalnim i registriranim OPG-ima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima onima koji rade na području ruralnog turizma

Prijavite se na seminar "Novo vrijeme – vrijeme za ruralni turizam" koji će se održati u utorak, 11. prosinca od 10 do 14 sati u Kavani Livadić, u organizaciji Turističke zajednice Grada Samobora.

Ruralni gourmet turizam predstavlja razvojni i promotivni projekt, koji je u svom razvojnom procesu sve češće motiv dolaska turista. Ciljevi ovog oblika turizma su promocija Hrvatske i njezinih pojedinih područja kao prepoznatljive i kvalitetne gastro destinacije te promocija i turistička valorizacija tipičnih i autohtonih / lokalnih gastro proizvoda. Svrha ove edukacije je potaknuti stvaranje gastroturističke ponude u destinaciji, definiranje koncepta projekta te razvoj i promocija gastro kulture područja grada Samobora. Seminar je prvenstveno namijenjen potencijalnim i registriranim OPG-ima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima onima koji rade na području ruralnog turizma (jedinice područne i lokalne samouprave, turističke zajednice, LAG-ovi, komore, udruge, zadruge, tvrtke, savjetodavna služba i ostali zainteresirani).

Seminar je za sve sudionike besplatan, a polaznici će dobiti Uvjerenje o sudjelovanju na seminaru. Glavne teme seminara: > Gourmet turizam, ključni principi i trendovi u ponudi izvorne, tradicijske, autohtone kuhinje i specifičnih lokalnih specijaliteta, hrvatska kulinarska baština > Gourmet-turistički proizvod (kreiranje turističkog proizvoda), packaging i benchmarking > Promidžba, ciljne skupine i brendiranje gourmet turizma > Hrana kao motiv dolaska i suradnja s turističkom industrijom > Suorganizatori seminara su Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“ i Hrvatska udruga za turističke i kulturne rute „Tur Kultur“. Molimo zainteresirane da potvrde dolazak na ivana.kokot@samobor.hr ili na telefon 336 00 44 najkasnije do nedjelje, 9. prosinca.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje