ulaganje u fizičku imovinu

Produženi rokovi za podnošenje zahtjeva za potporu

Agrovijesti
Fotografija:
Produženi rokovi za podnošenje zahtjeva za potporu za tipove operacija 4.1.3, 4.2.1 i 4.2.2. , javlja APPRRR.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u utorak druge izmjene triju natječaja za provedbu Mjere 4 „Ulaganje u fizičku imovinu“ , osnosno Izmjenu natječaja za provedbu Podmjere 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva – provedba tipa operacije 4.1.3. Korištenje obnovljivih izvora energije te rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu koji traje od 2. siječnja do 30. rujna 2020. godine. U ostalim dijelovima Natječaj ostaje neizmijenjen. Izmjena se nalazi ovdje.

Objavljena je i Izmjena natječaja za provedbu Podmjere 4.2 Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda – provedba tipa operacije 4.2.1. Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima te rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu koji traje od 19. ožujka do 14. kolovoza 2020. godine. U ostalim dijelovima Natječaj ostaje neizmijenjen. Izmjena se nalazi ovdje

Također, objavljena je i Izmjena natječaja za provedbu Podmjere 4.2 Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda – provedbu tipa operacije 4.2.2. Korištenje obnovljivih izvora energije kao i rok ok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva za potporu koji traje od 19. ožujka do 30. rujna 2020. godine. U ostalim dijelovima Natječaj ostaje neizmijenjen. Izmjena se nalazi ovdje.