Izvoz

Pršut Voštane osigurao dozvolu za izvoz u Hong Kong

Agrovijesti
Pršut Voštane Fotografija: Pršut Voštane FB
Društvo Michael Culina d.o.o. je uime klijenta prvi put zatražilo izdavanje dozvole za uvoz suhomesnatih proizvoda iz Hrvatske u Hong Kong. Dobivanje certifikata osigurano je uz pomoć Ministarstva poljoprivrede i omogućuje nesmetan uvoz tradicionalnih hrvatskih suhomesnatih proizvoda na to tržište.

Nakon gotovo osam mjeseci pripreme i suradnje sa savjetodavnim društvom Michael Culina d.o.o., društvo Pršut Voštane d.o.o., proizvođač tradicionalnih hrvatskih proizvoda, sudjelovat će na jednom od najvećih sajmova hrane u Hong Kongu, Food Expo HK 2016, s ciljem plasiranja proizvoda na azijsko tržište.

Sajam se održava od 11. do 13. kolovoza ove godine, a očekuje se preko 500.000 posjetitelja i preko 20.000 kupaca iz cijeloga svijeta.

Društvo Michael Culina d.o.o. je uime klijenta prvi put zatražilo izdavanje dozvole potrebne za uvoz suhomesnatih proizvoda iz Hrvatske u Hong Kong. Dobivanje certifikata je osigurano uz pomoć Ministarstva poljoprivrede i omogućuje nesmetan uvoz tradicionalnih hrvatskih suhomesnatih proizvoda na spomenuto tržište.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje