24. I 25. veljače u HOTELU CENTREVILLE U PODGORICI

Prvi sajam viskija u Crnoj Gori

Agrovijesti
Whiskey Fotografija: Pixabay
Prvi sajam viskija u Crnoj Gori „Whisky Fair“, na kojem će biti predstavljeno preko 100 vrsta tradicionalnog škotskog pića, bit će održan 24. i 25. veljače u CentreVille Hotel & Experiences u Podgorici.

Prvi sajam viskija u Crnoj Gori „Whisky Fair“, na kojem će biti predstavljeno preko 100 vrsta tradicionalnog škotskog pića, bit će održan 24. i 25. veljače u CentreVille Hotel & Experiences u Podgorici. Tijekom dva dana sajma bit će organizirane degustacije popularnih i luksuznih vrsta viskija, radionice i predavanja, kao i turniri u black jack-u i pikadu.

„Naša želja je da na ovaj način obogatimo turističku i gastronomsku ponudu Podgorice i Crne Gore. Očekujemo da će prvi sajam viskija okupiti brojne goste, proizvođače, distributere i ljubitelje viskija. Jako smo ponosni što smo dobili priliku da budemo domaćini događaja koji će, nadamo se, prerasti u tradicionalnu manifestaciju u glavnom gradu“, istakao je Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

Za sve goste sajma, obje noći bit će organizirane zabave u The Living Room-u, uz DJ set u pratnji violine. Bar The Living Room je prošle godine proglašen za najbolji lounge bar u Podgorici, dok je CentreVille Hotel & Experiences, koji se nalazi u kompleksu The Capital Plaza, proglašen za prvi izbor gostiju na sitovima Trip Advisor i Booking.com.

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje