Samohodni Valtra H202 je budućnost poljoprivrede

Prvi traktor kojem ne treba vozač

Agrovijesti
Traktor bez vozača Fotografija: ekapija
Poljoprivrednici ne bi trebali biti previše zabrinuti, jer, od H202 se očekuje da samo obavlja zadatke noću, dok poljoprivrednici prolaze kroz posao tijekom dana. To omogućuje da se polja u cijelom svijetu i dalje rade preko noći. Sposobnost traktora da radi samostalno, sve dok se još uvijek kombinira s ljudskim mogućnostima, korak je u nevjerovatnom smjeru za poljoprivredni svijet

Potpuno autonomni traktor agresivnog i ultra modernog dizajna budućnost je poljoprivrede u 2040. godini. Pokreće se pomoću naprednog motora sa vodikom, električnog motora, koji ostvaruje veliki obrt. Autonomni strojevi postali su sve češće, međutim, tek sada vidimo prvi samohodni traktor, piše The Richest.

Traktor Valtra H202 sa daljinskim upravljanjem navodi se kao budućnost poljoprivrede iz više razloga. Stroj s vodikom, koji kontrolira mobilna aplikacija, prva je takva vrsta, koja dolazi na poljoprivredne površine.

Dizajniran od strane 24-godišnjeg talijanskog dizajnera Lorenzo Mariotti, traktor se napaja na licu mjesta s utikačima ili bežičnim indukcijskim punjenjem, a sve dok se proizvodi vodik, koristi se metan sa farmi.

Osim toga, autonomni traktor će moći napraviti više od čovjeka, jer ponavlja složene i ponavljajuće zadatke tijekom cijelog dana! Kupci će imati mogućnost odabira boje traktora.

H202 takođe uključuje i razne tehnologije koje uključuju laserske i organske svjetlosne diode, naprednu sigurnost i daljinsko upravljanje, koje omogućuju kontrolu stroja putem mobilne aplikacije.

Iako je traktor zapravo autonoman, kreator Mariotti htio je da se njim povremeno provoza ratar, jer "su ljudi vrlo dobri u pronalaženju kreativnog rješenja za neočekivanu situaciju".

Poljoprivrednici ne bi trebali biti previše zabrinuti, jer, od H202 se očekuje da samo obavlja zadatke noću, dok poljoprivrednici prolaze kroz posao tijekom dana.

To omogućuje da se polja u cijelom svijetu i dalje rade preko noći. Sposobnost traktora da radi samostalno, sve dok se još uvijek kombinira s ljudskim mogućnostima, korak je u nevjerovatnom smjeru za poljoprivredni svijet!

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje