Bolji i od Djeda Mraza

Putin tinejdžerki poklonio predivnog konja!

Agrovijesti
Glorija Kolesnikova Fotografija: Facebook
Ruskinja Glorija Kolesnikova (18) nedavno je poslala pismo svom Predsjedniku Vladimiru Putinu, u kojem mu je napisala da joj je san imati konja, pa joj je on, u maniri koji prelazi i čuvenog Djeda Mraza, osobno poslao crnog pastuha

Učenica iz Stavropoljskog kraja još je u ožujku 2016. godine poslala pismo ruskom Predsjedniku, u kojem je opisala kako joj je san imati crnog pastuha iz karačajskog vrste, sa sjevernog Kavkaza, piše Kurir.

- Nisam očekivala nikakav odgovor, ali je onda stiglo pismo da Putinova administracija razmatra moj zahtjev. Poslije nekog vremena, javili su mi se i predstavnici Ministarstva poljoprivrede Stavropolja, koji su me pokušavali odgovoriti od ideje da čuvam konja, ali sam im objasnila da te konje jašem svake godine na odmoru i da mi je san imati jednog takvog - ispričala je Glorija, učenica završnih razreda srednje škole.

Tokom ljeta čak je otišla i otišla raditi u Moskvu kako bi zaradila za konja, ali kad se vratila kući u rujnu, stigla joj je obavijest da će konja ipak dobiti.

- Ljudi iz lokalnih vlasti su nam ispričali da ih je Putin osobno zvao i rekao da mi moraju pomoći, inače će snositi posljedice. Konj je u studenom stigao do mene - ispričala je i dodala da priča o poklonu nije otkrivena do prije dva dana i da se sad svi mediji raspituju o Putinovom dobročinstvu.

Crni pastuh je u čast šefa Kremlja dobio ime Prezident.

Glorija ima još jednog ljubimca - medvjeda.

 

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje