Domaći proizvodi u europskim autobusima

Putnici FlixBusa ovog će se vikenda moći degustirati neke od najboljih domaćih čokolada

Agrovijesti
Domaći proizvodi u autobusima Flixbus Fotografija: FlixBus-multimedija
FlixBus podržava domaće proizvođače te koristi svoju široku mrežu autobusnih linija za predstavljanje domaćih proizvođača

FlixBus kao najveći autobusni prijevoznik u Europi zadužen je za sigurno, udobno i povoljno putovanje. Ono što se ističe kod FlixBus autobusa jest preko 120 milijuna putnika u svega 5 godina te mreža autobusnih linija od 2000 destinacija kroz 28 europskih država koju se lokalnim djelovanjem nastoji iskoristiti u promociji domaćih destinacija i domaćih proizvoda.

Tako se na europskim cestama mogu sresti FlixBus autobusi s motivima hrvatskih gradova, izabrati, isplanirati i rezervirati izleti još za vrijeme vožnje zahvaljujući suradnji s tvrtkom Combis, dok će se ovog vikenda moći iskušati i čokolade domaćeg proizvođača čokoladnih delicija obitelji Reizl iz Sesveta, Vrsna čokolade.

˝S obzirom na to da smo globalni brend, ali s utjecajem regije u kojoj djelujemo u interesu nam je iskoristiti ovu široku europsku mrežu linija s brojnim putnicima i turistima za lokalnu promociju naših destinacija, ali i promociju hrvatskih domaćih proizvoda. Upravo smo se u ovoj kombinaciji pronašli s obitelji Reizl koja će najfinije čokolade iz domaće proizvodnje ponuditi putnicima na degustaciju, a time i stranim turistima koji se zateknu u autobusu u smjeru Zadra i Splita.˝ - izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću FlixBusa.

Vrijeme provedeno u autobusu koristi se za promociju hrvatskog turizma

Novom suradnjom, zahvaljujući Franu i obitelji Reizl, vlasnicima privatne proizvodnje čokoladnih delicija u Sesvetama pod imenom Vrsna čokolade, putnicima FlixBusa ovog će se vikenda 2. i 3. ožujka omogućiti degustiranje nekih od najboljih domaćih čokolada.

Ručno pripremljena i obrađena čokolada stopljena s domaćim sastojcima poput lavande, meda ili cvijeta soli čeka u FlixBusu domaće putnike, ali i turiste koji se nađu na putu. Ruby čokolada, najnoviji tip čokolade u svijetu koji se po prvi puta pojavio u Hrvatskoj zahvaljujući upravo Vrsna čokoladama, uz mliječnu i tamnu čokoladu bit će u izboru čokoladnih delicija. Predivnom rozom bojom, Ruby čokolada osvaja i svojim osebujnim i voćastim okusom koji dolazi iz kakaa Ekvadora, Obale Bjelokosti i Brazila.

˝Drago nam je što ćemo s FlixBusom, osim do mnogih lijepih destinacija, svakoga tko kuša naše proizvode provesti i uvesti u fini svijet pomno probranih hrvatskih čokolada i okusa koje sa sobom nose. Osim što će moći isprobati neke od naših čokolada, putnici će moći odmah i naručiti svoje čokolade putem online prodaje. ˝ - izjavio je Fran Reizl, voditelj proizvodnje Vrsna čokolade.

Vrsna čokolade

Vrsna Chocolates nastala je nakon višegodišnjeg sna o finoj hrvatskoj čokoladi, takvoj čokoladi kakvu bi svatko volio dobiti ili nekome pokloniti. Čokolada je izrazito visoke kvalitete, a uz dodavanje domaćih sastojaka kao što su domaći med, lješnjaci, lavanda, cvijet soli i drugi čokolada postaje posebno fina delicija.

Proizvodnja Vrsna Chocolates nalazi se u Sesvetama u Zagrebu gdje se čokolada ručnim pripremanjem i obradom stapa s drugim sastojcima kako bi stvorila jedinstvene okuse. S obzirom na to kako postoji potreba za većom pristupačnosti svim ljubiteljima vrhunske čokolade svi se proizvodi mogu pronaći u web shopu www.vrsna-chocolates.eu a moguće su i personalizirane narudžbe u vidu poslovnih poklona, darova za vjenčanja i razne druge prigode.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje