Sufinanciranje

PŽG daje 535.000 kn za poljoprivredu

Agrovijesti
Novac, kovanice Fotografija: Thinkstock
Pročelnica Raukar izvijestila je o dodjeli sredstava udrugama za financiranje programa i projekata iz područja poljoprivrede iz Proračuna PGŽ u 2017. godini u iznosu od 535. 000,00 kuna.

Na stranicama županije objavljeno je da je u sjedištu Županije pročelnici Goran Petrc i Melita Raukar te glavni zapovjednik Vatrogasne zajednice PGŽ Mladen Šćulac održali su redovitu tjednu konferenciju za novinare Primorsko-goranske županije.

Pročelnica Raukar izvijestila je o dodjeli sredstava udrugama za financiranje programa i projekata iz područja poljoprivrede iz Proračuna PGŽ u  2017. godini u iznosu od 535. 000,00 kuna. Lokalnim akcijskim grupama Vinodol, Terra Liburna, Gorski kotar i Kvarnerski otoci  dodijeljeno je po 100.000,00 kuna. Za mjeru obnove i održavanja putova u funkciji revitalizacije ili funkcioniranja gospodarske djelatnosti Udrugama Ulika Cres, Udruga proizvođača grozja i vina jarbola i Udruga Premena Orlec dodijeljeno je 25.000,00 kuna dok su Udruge Ulika Cres, Belica Kastav, Premenka Orlec i Ružica Vinodola dobile 15.000,00 kuna za mjeru sufinanciranja programskih aktivnosti i sadržaja.

Pročelnica  Raukar obavijestila je o da je iz Ministarstva poljoprivrede dobivena suglasnost za mjere potpore u poljoprivredi za poljoprivredna gospodarstva te će se tijekom narednog perioda raspisati javni poziv za dobivanje potpora OPG-ovima odnosno poljoprivrednim gospodarstvima.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje