Razvojna agencija Petra

Besplatne edukacije za poljoprivrednike Petrinje i okolice

Agrovijesti
Fotografija:
Tema prve edukacije je Uvod u poslovanje mladih poljoprivrednika, a tema druge Upravljanje financijama poljoprivrednih gospodarstava.

Petrinjska razvojna agencija PETRA poziva sve zainteresirane na besplatne edukacije za poljoprivredna gospodarstva. Tema prve edukacije, koja će biti održana 12.studenoga od 9 do 15:30 sati je Uvod u poslovanje mladih poljoprivrednika, a tema druge edukacije, koja će biti održana 13.studenoga od 8:30 do 15:30 sati je Upravljanje financijama poljoprivrednih gospodarstava. Predavanja će biti održana u Maloj dvorani petrinjskog Hrvatskog doma, javlja portal53.hr. 

„Obzirom na ograničen broj sudionika po edukaciji, potrebna je online prijava ovisno o danu i temi koja vas zanima. Ukoliko trebate pomoć pri online prijavi slobodno nas kontaktirajte putem telefonskog broja na 044/400-603 ili putem elektroničke pošte na info@petra.com.hr te ćemo uz vaše dostavljene podatke odraditi prijavu za edukaciju umjesto vas“, ističu iz PETRA-e.

Podaci koji su potrebni za prijavu su : osobni podaci (ime i prezime, OIB, godina rođenja, spol, adresa), stupanj obrazovanja, da li ste korisnik mjera ruralnog razvoja, podatke o MIBPG-u, naziv PG-a te kontakt podaci (e-mail i telefon).

Za prvu edukaciju prijavite se OVDJE, a za drugu edukaciju prijavite se OVDJE.