PROMOCIJA ZDRAVE PREHRANE

Školama do kraja siječnja produžen rok za prijavu "Školske sheme"

Agrovijesti
Fotografija: CC0
Predmet javnog poziva su mjere poput organiziranja satova kušanja mlijeka i mliječnih prerađevina te voća i povrća. sjetva, sadnja i održavanje školskih vrtova, posjet poljoprivrednim gospodarstvima

Rok za dostavu prijava na Javni poziv za provedbu aktivnosti pratećih obrazovnih mjera Školske sheme voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda u osnovnim i srednjim školama u školskoj godini  2019./2020 produžuje se do 31. siječnja 2020. godine, objavila je Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva.

Ostale odredbe Javnog poziva ostaju neizmijenjene.

Podsjetimo, predmet javnog poziva su mjere poput organiziranja satova kušanja mlijeka i mliječnih prerađevina te voća i povrća. sjetva, sadnja i održavanje školskih vrtova, posjet poljoprivrednim gospodarstvima i slične aktivnosti koje povezuju djecu s poljoprivredom.

Među pratećim obrazovnim mjerama su također edukacija djece o poljoprivredi, zdravim prehrambenim navikama, lokalnim lancima hrane, ekološkoj proizvodnji, održivoj proizvodnji i sprečavanju rasipanja hrane.

Tekst Javnog poziva za sudjelovanje u provođenju aktivnosti u sklopu pratećih obrazovnih mjera Školske sheme u osnovnim i srednjim školama u školskoj godini 2019/2020. 

Obrazac prijave

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje