Širenje restorana

Slavonski Brod dobio svoj prvi McDonald's

Agrovijesti
McDonalds u Slavonskom Brodu Fotografija: McDonald's FB
McDonald'sov 29. restoran u Hrvatskoj osim slasnim burgerima i hrskavim krumpirićima goste je oduševio i najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta  Made For You

Građani Slavonskog Broda dočekali su svoj prvi McDonald's! Potvrdio je to i veliki broj posjetitelja koji je strpljivo čekao u redu da naruče svoj omiljeni proizvod u McDonald'su.

Novootvoreni McDonald's, inače 29. po redu u Hrvatskoj, posjetitelje privlači najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta Made For You čija su posebnost samostojeći kiosci za naručivanje gdje u miru možete odabrati i platiti naručene proizvode. 

 Bez obzira je li to sočni Big Mac s dva odreska  od 100 posto goveđeg mesa ili Cheesburger s kriškom izvrsnog topljenog sira i hrskavim krumpirićima, hrana se počinje pripremati tek nakon zaprimanja narudžbe pa je još svježija i ukusnija kad vam dođe u ruke. 

Osim na kiosku, koncept je modernizirao i cjelokupan proces naručivanja, pripreme i preuzimanje proizvoda i na pultu za posluživanje.

U najnovijem McDonald'su, koji ima 250 sjedećih mjesta u restoranu i na terasi, na svoje će doći i najmlađi posjetitelji koji će se sa svojim prijateljima odlično zabavljati na proslavama rođendana u sklopu posebno odijeljenog prostora za djecu, dok ih ispred restorana čeka i tobogan.

Osim u standardnoj dnevnoj ponudi, gosti restorana moći će uživati i u slasnom doručku poput McMuffina sa šunkom i jajima ili palačinki s preljevom od čokolade, karamele ili jagode. A za ljubitelje kolača i najfinije pripremljene kave, ali i brojnih drugih hladnih i toplih napitaka, na raspolaganju će biti i McCafé.

Jedinstven dizajn restorana

Osim uslugom i proizvodima, najnoviji McDonald's u Slavonskom Brodu, koji je ujedno i 12. grad u Hrvatskoj u kojem McDonald's otvara svoj restoran, oduševit će goste i atraktivnim dizajnom cjelokupnog prostora. Riječ je o, takozvanom, LIM extreme dizajnu koji će gostima pružiti još ugodnije iskustvo i ambijent čime će poznati svjetski lanac za posluživanje hrane postati omiljeno mjesto druženja svih generacija.

„Drago nam je što su i građani Slavonskog Broda postali dio velike McDonald's obitelji. Posljednjih smo nekoliko mjeseci dobivali puno upita vezanih uz otvorenje McDonald'sa u Slavonskom Brodu i to nas sve jako veseli jer smo uvjereni da će naš restoran biti mjesto sretnih okupljanja i uživanja u ukusnim i kvalitetnim proizvodima prilagođenima svačijem ukusu.“, istaknuo je direktor McDonald'sa Hrvatska, Pavel Pavliček, dodavši kako je najnovije otvorenje u Slavonskom Brodu dokaz da McDonald's uspješno nastavlja sa svojim razvojem i osnaživanjem pozicije na hrvatskom tržištu.

Otvaranje novih radnih mjesta

Na otvorenju McDonald'sa u Slavonskom Brodu prisustvovali su i predstavnici grada, koji su od početka pružili veliku podršku tamošnjem otvorenju restorana. Gradonačelnik Slavonskog Broda, Mirko Duspara, pozdravio je nova ulaganja i radna mjesta koja su dio otvorenja tamošnjeg McDonald'sovog restorana te mogućnost stjecanja prvih radnih znanja za studente  koje McDonald's, sukladno svojoj globalnoj politici, i redovito stipendira.

McDonald's je vodeći svjetski lanac za posluživanje hrane koji broji više od 36.000 restorana u preko 100 zemalja diljem svijeta. U Hrvatskoj je nositelj franšize McDonald's tvrtka Globalna hrana d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu. Prvi McDonald's u Hrvatskoj otvoren je 1996. godine, a od tada do danas, ovaj poznati lanac kontinuirano ulaže u razvoj poslovanja te iz godine u godinu unaprjeđuje svoju ponudu kako bi svojim gostima uvijek pružao samo najbolje.

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje