JAVITE SE TELEFONSKI

SPAR će otkupljivati voće i povrće malih proizvođača

Agrovijesti
Fotografija:
SPAR je najavio otkup i plasman proizvoda malih poljoprivrednih proizvođača iz Hrvatske koji svoje proizvode više ne mogu prodavati na tržnicama. Poziva ih da im se jave na broj telefona 01 2410 900

Kako bi dodatno pomogli malim domaćim poljoprivrednim proizvođačima koji zbog izvanredne situacije više ne mogu svoje proizvode prodavati na tržnicama, SPAR poziva sve male proizvođače da im se jave kako bi osigurali plasman svojih proizvoda na police SPAR i INTERSPAR trgovine.

SPAR i sada surađuje s velikim brojem domaćih dobavljača, poručuju iz tvrtke. Ponuda voća i povrća u SPARU je domaćeg podrijetla za sve proizvode koji se proizvode u Hrvatskoj. Na njihovim policama mogu se naći proizvodi više od 40 malih domaćih proizvođača i OPG-ova, ističu u priopćenju.

Uz to, s malim proizvođačima voća i povrća surađuju i kroz svoju robnu marku „Vrtovi Hrvatske“.

SPAR poziva sve male proizvođače voća i povrća koji više ne mogu plasirati svoje proizvode na tržnice da im se jave direktno na broj SPAR centrale 01 2410 900.

One koji nemaju mogućnost samostalnog pakiranja i isporuke proizvoda pozivaju da kontaktiraju distributere Marinadu, Fragariju i Osatinu, koji će odraditi taj posao za njih i ubrzati cijeli proces plasmana proizvoda na police.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje