SPAR za Uskrs nudi proizvode više od 100 malih domaćih proizvođača

Agrovijesti
Fotografija:
SPAR Hrvatska je u svim svojim trgovinama osigurao je uskršnju ponudu proizvoda više od 100 malih domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova

 

SPAR Hrvatska je u svim svojim trgovinama osigurao je uskršnju ponudu proizvoda više od 100 malih domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova kao i redovitu ponudu najvećih hrvatskih proizvođača hrane.

Potičući domaće proizvođače, u SPAR i INTERSPAR trgovinama kupce čekaju šunke proizvođača PIK Vrbovec plus, Gavrilović, PPK, Medven, Ravlić, Pisinium, Podravka i Vindija, a također je dostupan dimljeni vrat i dimljeni kare.

Osigurali su jaja iz podnog uzgoja s farme Luneta i otkupljuju rotkvicu s OPG-a Tretinjak. Preko distributera Osatine, Marinade, Fragarije, Biseri polja i Plodovi ravnice otkupljuju salatu kristal, blitvu preko distributera Marinade, Plodovi ravnice i Fragarije te mladi luk OPG-a Tretinjak, Plodovi ravnice, Dodir prirode i Biseri polja.

"Velik broj proizvoda nalazi se i pod robnim markama Vrtovi Hrvatske i Da, domaće je! te smo ponosni da su SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi trgovine s najviše domaćih proizvoda", stoji u priopćenju SPAR Hrvatska.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje