Apel pogođenima potresom

Stradali OPG-i od sad svoje proizvode mogu plasirati i u trgovini Crotaste

Agrovijesti
Fotografija:
Jedini uvjet za plasman je da proizvodi moraju zadovoljiti tražene uvjete za stavljanje na tržište sukladno Zakonu o hrani i ostalim relevantnim propisima, a prednost imaju proizvodi s oznakama europske kvalitete

U suradnji sa Agroklasterom d.o.o., Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH)  provodi program Promocije hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda u sklopu kojega je pokrenut promotivno-prodajni centar u Zagrebu u Cesarčevoj 5.

CROTASTE je otvoren u prosincu 2020. godine., a u navedenom prostoru obavlja se prodaja i promocija hrvatskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda. Uspostavom Centra pruža se mogućnost malim i srednjim hrvatskim proizvođačima poljoprivredno-prehrambenih proizvoda veću vidljivost i prostor za plasman proizvoda u centru Zagreba.

Jedini uvjet za plasman je da proizvodi moraju zadovoljiti tražene uvjete za stavljanje na tržište sukladno Zakonu o hrani i ostalim relevantnim propisima, a prednost imaju proizvodi s oznakama europske kvalitete.

Svi zainteresirani OPG-i mogu ispuniti upitnik koji je dostupan na stranicama HAPIH-a. Za dodatna pitanja i nejasnoće mogu se javiti na mail  promocija@hapih.hr.