Širenje poslovanja

Surf’n’Fries otvorio prvu franšizu i u Gruziji

Agrovijesti
Surf’n’Fries otvorio prvu franšizu i u Gruziji Fotografija: Goran Kovačić/PIXSELL
U 10 godina poslovanja riječki je dvojac otvorio već 60 objekata na četiri kontinenta. Tvrde kako su odlučni da sa svojom franšizom osvoje cijeli svijet

Jedna od najuspješnijih i najbrže rastućih hrvatskih franšiza Surf’n’Fries, koju su prije deset godina pokrenuli Riječani Andrija Čolak i Denis Polić, dočekala je i gruzijsku premijeru.

Najnoviji objekt otvoren je, naime, na Liberty Squareu u središtu Tbilisija, koji je nezaobilazno mjesto i za turiste, a kako ih kroz taj grad prođe i 3 milijuna na godinu, Polić vjeruje kako će njihovo inovativno i prepoznatljivo pakiranje i u Gruziji brzo osvojiti sve željne njihovih krumpirića i ostale ponude po principu “grab and go”, u koju će svakako uključiti i neke od lokalnih ukusa.

– George, naš gruzijski franšizer, vrlo dobro poznaje lokalne navike, a ideja mu je proširiti mrežu SnF objekata i na sezoske. U okolici grada nalazi se nekoliko atraktivnih jezera koja odlično funkcioniraju tijekom ljetne sezone pa se polako priprema teren za postavljanje novih objekata. No prvo ćemo prvi postaviti na sigurne noge – kaže Polić.

U 10 godina poslovanja riječki je dvojac otvorio već 60 objekata na četiri kontinenta. Tvrde kako su odlučni da sa svojom franšizom osvoje cijeli svijet.

 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje