Kampanja

Svojem psu možete reći sve…….. osim 'zbogom'

Agrovijesti
Pas Fotografija: Thinkstock
Ministarstvo poljoprivrede Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane u suradnji sa Svjetskom organizacijom za zaštitu zdravlja životinja (OIE) sudjeluje u regionalnoj kampanji podizanja svijesti javnosti o kontroli populacije pasa lutalica

Unutar kampanje ovo je tijelo u suradnji sa Svjetskom organizacijom za zaštitu zdravlja životinja (OIE) izradilo informativne materijale koji se sastoje od letaka, plakata i  upitnika koji promoviraju odgovorno vlasništvo vezano uz životinje (označavanje pasa, cijepljenje, skrb za pse i nenapuštanje pasa) i namijenjeni su široj populaciji, a u svrhu razvijanja svijesti javnosti, osobito mladih, o zaštiti životinja.

Svjetska organizacija za zaštitu zdravlja životinja je kao datum za početak kampanje odredila 13. svibnja 2016. godine, a traje do kraja 2016. godine.

Unutar navedene kampanje distribuirat će se navedeni promotivni materijali u školama, veterinarskim organizacijama i skloništima za životinje s porukom ''Svojem psu možete reći sve…….. osim 'zbogom'''.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje