Festival

Taste and Travel festival hrane u Zadru

Agrovijesti
Taste and Travel Festival Fotografija: Taste and Travel Festival FB
U sklopu Taste and Travel festivala hrane održat će zanimljiv Festival inovacija u prehrambenoj industriji.

U Arsenalu 26. i 27. kolovoza posjetitelji će se moći upoznati s najnovijim i najkreativnijim novitetima koje nam donosi budućnost prehrambene industrije, kao i kušati delicije koje tek dolaze. Na Sajmu inovacija, deset timova mladih inovatora predstavit će svoje ideje na području biotehnologije i povezanih znanosti.

Ideje koje će mladi inovatori predstavljati uključuju inovacije poput mobilnih aplikacija povezanih s hranom, ali i poslastice budućnosti koje nas tek očekuju. Cijelom Festivalu prisustvovat će i predstavnici prehrambene industrije kojima će mladi inovatori moći direktno predstaviti svoje proizvode te tako steći čvrsto uporište u industriji. Kako najbolje iskoristiti tu priliku čut će iz prve ruke pošto će na Festivalu sjajni govornici i najuspješniji poduzetnici iz prehrambene industrije raspravljati o budućnosti industrije, ali i kako učinkovito plasirati dobar proizvod.

Taste and Travel Festival

Taste and Travel Festival održava se ove godine u Zadru od 25. do 31. kolovoza. Ova gastro manifestacija nastala je 2014. u organizaciji Kluba zadarskih studenata i Hrvatske udruge mladih, a kasnije im se pridružuje udruga studenata Prehrambeno biotehnološkog fakulteta u Zagrebu Probion i udruga Proizvodi hrvatskog sela. Ubrzo se Taste and Travel pretvorio u gastro - turistički događaj ljeta, koji je za više od 40.000 posjetitelja ponudio autohtone hrvatske delicije, najnovije inovacije iz svijeta hrane te dobru zabavu. Od prošle godine Festival je obogaćen novim segmentom - Craft beer festivalom koji posjetitelje oduševljava i osvježava kreativnim i ukusnim pivama iz kućne radinosti. Ovim festivalom Zadar će postati nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje dobrog zalogaja ovog ljeta.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje