Novi posao bivšeg USDA tajnika

Tom Vilsak voditelj Američkog vijeća za mliječni izvoz

Agrovijesti
Tom Vilsack Fotografija: USDA
Tom Vilsack, koji je obavljao dužnost tajnika Američkog ministarstva poljoprivrede za skoro cjelokupna dva mandata Predsjednika Baracka Obame, ima novi posao

Vilsack, bivši guverner Iowe, bio je dobar tajnik za poljoprivredu, Koji je proširio doseg odjela u ruralnim pitanjima od elektrifikacije učiniti stambenih kredita opoidne ovisnosti. Prošli tjedan Je odstupio smještena je USDA tjedan PRIJE Trumpove inauguracije, Potez ZA Koji Su Unaprijed znali njegovi najbliži suradnjici.

O njegovom novom poslu mnogo se špekuliralo, cijena Su se ispostavile točnima: postati CE Predsjednik i izvršni Direktor Američkog vijeća ZA mliječni izvoz, checkoff programa sa zadatkom predstavljanja međunarodnih interesa američkim proizvođačima mlijeka i prerađivačima. Programe nadzire USDA, Ali IH NE financira; po neki stavili Su kontroverzni Jr prisiljavaju proizvođače DA plaćaju poreze u da formi dugova. USDEC, Kao i Drugi programi, promovira cjelokupnu industriju radije vo pojedine proizvođače.

USDEC dobiva velikog igrača: Vilsackovo ISKUSTVO vođenja USDA osam Godina dalo pm Je značajno Znanje i veze K o SVIJETU poljoprivrede. S Radom CE započeti 7. veljače.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje