HITOVI ZELENOG TJEDNA

Torta od Lino Lade oduševila njemačku ministricu na sajmu u Berlinu

Agrovijesti
Fotografija:
Kao pravi hit među gostima potvrdile su se ukusna pašticada te Lino Lada torta koje nisu ostavile ravnodušnima ni visoke uzvanike

Hrvatski paviljon na sajmu Zeleni tjedan 2020. u Berlinu danas je posjetila i njemačka savezna ministrica za hranu i poljoprivredu Julia Klöckner u pratnji veleposlanika zemalja EU, a domaćini njihovog posjeta bili su hrvatski veleposlanik u Njemačkoj Gordan Bakota, državni tajnik Ministarstva poljoprivrede RH Tugomir Majdak te predsjednik HGK Luka Burilović.

Tom prilikom ugostila ih je i Podravka u svom nacionalnom restoranu gdje posjetitelji sajma svakodnevno uživaju u specijalitetima hrvatske kuhinje koje pripremaju Podravkini promotori kulinarstva.

Na meniju Podravkinog restorana bogat je izbor tradicionalnih hrvatskih mesnih i ribljih jela te slastica, a kao pravi hit među gostima potvrdile su se ukusna pašticada te Lino Lada torta koje nisu ostavile ravnodušnima ni visoke uzvanike, kako su priopćili iz Podravke.

Nezaboravan okus pašticadi, uz vrhunsku kvalitetu mesa, daje karakterističan umak obogaćen začinima, dok ljubitelji čokoladnih slastica rado kušaju tortu s čokoladnom kremom od Lino Lade. Kako se doznaje, već u prvim danima sajma u Berlinu „planulo“ je više stotina Lino Lada torti. 

Zeleni tjedan 2020. održava se od 17. do 26. siječnja 2020. godine na prostoru Berlinskog sajma, a Hrvatska je ove godine zemlja partner. Na sajmu sudjeluje čak 1.800 izlagača iz 60 država svijeta koji će predstaviti više od 100.000 poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje