PROMENADNO KUŠANJE VINA

Treći Vinart Grand Tasting ugostit će 120 domaćih i inozemnih vinarija

Agrovijesti
Saša Špiranec na predstavljanju Vinart Grand Tastinga Fotografija: Sanjin Strukić/PIXSELL
Radionice uoči festivala održavaju se 23 i 24. Veljače te u tjednu događanja- 28.veljače i 1.ožjuka u hotelu Double Tree by Hilton, a obuhvatit će vertikalna kušanja prestižnih vinarija i aktualne teme iz vinskog svijeta.

Treći Vinart Grand Tasting ugostit će 120 domaćih i inozemnih vinarija. ˝U pitanju je poslovno događanje na kojem pazimo da omjer vinara koje predstavljamo bude jednak omjeru tržišta. Pola vinarija koje će se predstaviti su ˝must have˝vinarije, vinarije koje publika trži i voli vidjeti, ali uvijek dodajemo i nova, perspektivna lica vinske scene˝, pojasnio je Saša Špiranec, autor projekta.

Kao i do sada, mjesto događanja je Lauba, a termin 2.i 3.ožujak. U cijenu ulaznice uključen je i taxi prijevoz do vaše kuće ili bon od 40 kuna koji se može potrošiti na kupnju vina u pop up vinoteci koja nudi većinu vina koja se mogu kušati i na festivalu. Radionice uoči festivala održavaju se 23 i 24. veljače, te u tjednu događanja u srijedu i četvrtak 28.veljače i 1.ožjuka u hotelu Double Tree by Hilton, a obuhvatit će vertikalna kušanja prestižnih vinarija i aktualne teme iz vinskog svijeta.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje