MANIFESTACIJA

U petak je Ribarska fešta na Porte 2018.

Agrovijesti
Riba Fotografija: Ivo Čagalj/PIXSELL
U okviru ribarske fešte na Porte LAGUR Alba održat će predstavljanje mjera iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu za razdoblje 2014.-2020

U petak 10. kolovoza s početkom u 20 sati u Plomin Luci će se održati tradicionalna, i uvijek rado posjećena ribarska fešta. 
Lokalni ugostitelji priredit će riblje delicije "na plominski način", a  zabave na rivi bit će za svakoga. Vjerujemo da će brojni gosti rado zapijevati uz Anelide te zaplesati uz ljetne ritmove zumbe rabačke plesne skupine Il movimento, KUD Zlatela predstavit će dio istarske tradicije a Kršanski ljiljani predstaviti će plesove nacionalne bošnjačke manjine.

U okviru ribarske fešte na Porte LAGUR Alba održat će predstavljanje mjera iz Lokalne razvojne strategije u ribarstvu za razdoblje 2014.-2020, piše Glas Istre. Sigurni smo da će i ovogodišnja fešta privući brojne  domaće i strane goste, a zabava će potrajati do duboko u noć.

Organizatori i domaćini druženja su Sportsko ribolovno društvo Plomin i Turistička zajednica Općine Kršan, a suorganizator je LAGUR Alba. Ovaj događaj sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje