Promocija proizvoda

U srpnju u Splitu Agromed, prvi mediteranski poljoprivredni forum

Agrovijesti
Fotografija:
Uz organizatora i brojne partnere, u organizaciji sudjeluje i Hrvatska gospodarska komora kao pokrovitelj. Organizator osigurava članicama HGK popust od 25% za kotizaciju

Splitu će se 2. srpnja u Hotelu Cornaro održati 1. AGROMED - Mediteranski poljoprivredni forum,  u organizaciji Instituta za europske i globalizacijske studije. 

Forum ima za cilj artikulirati prijedloge javnih poljoprivrednih politika, s posebnim naglaskom na mediteransku poljoprivrednu politiku, odnosno na koncept samoodrživosti i samodostatnosti u proizvodnji hrane. Forum je mjesto promocije mediteranskih poljoprivrednih proizvoda, mediteranske kulture svakodnevnog življenja i mediteranske sastavnice hrvatskog kulturnog identiteta. 

Kroz uvodno predavanje na temu “Obilježja europske mediteranske poljoprivredne politike” te diskusiju organiziranu u četiri panela – „Mediteran – zajednički prostor življenja“, „Mediteranski identitet i poljoprivreda“, „Brendiranje hrvatskog Mediterana kroz gastronomiju i poljoprivredne proizvode“ i „Izazovi hrvatskog mediteranskog agrara“, razmotrit će se različiti aspekti potencijala razvoja mediteranske poljoprivrede. 

Uz organizatora i brojne partnere, u organizaciji sudjeluje i Hrvatska gospodarska komora kao pokrovitelj. Organizator osigurava članicama HGK popust od 25% za kotizaciju. Više informacija možete saznati na službenim web stranicama Agromeda.