VELPRO potpisao Sporazume o suradnji s malim trgovcima

Agrovijesti
VELPRO Fotografija: Koncern Agrokor
VELPRO od početka godine posluje kao samostalna tvrtka fokusirana na veleprodaju. Uspješnu višegodišnju suradnju i podršku malim trgovcima u Hrvatskoj, VELPRO je dodatno potvrdio potpisivanjem Sporazuma o poslovnoj suradnji sa Udrugom trgovaca Sisak i  Udrugom trgovaca Zadarske županije.

Ugovore su potpisali Dražen Kocijan, predsjednik Uprave Velpro – Centra d.o.o., Zoran Paleka, predsjednik Udruge trgovaca Zadarske županije i Vladimir Deverić, predsjednik Udruge trgovaca Sisak koji su tom prilikom najavili i još kvalitetniju suradnju, izvijestitli su iz Koncerna Agrokor. VELPRO od svog osnutka uspješno surađuje s malim trgovcima, a partnerski odnos se kontinuirano proširuje kroz različite projekte koji za cilj imaju podršku, očuvanje i unapređenje poslovanja malih trgovaca u Hrvatskoj. Kroz različite programe malim trgovcima omogućuje se smanjenje troškova, implementacija suvremenih maloprodajnih praksi i znanja te ukupno povećanje efikasnosti poslovanja. Velpro se od početka godine izdvojio iz sustava Konzuma d.d. te je postao zasebna tvrtka pod nazivom Velpro – Centar d.o.o. koja će se tako još kvalitetnije posvetiti svom osnovnom poslovanju u segmentu veleprodaje, sa ciljem dodatnog iskoraka u segmentu HoReCe kao i daljnjeg unapređenja kvalitetne suradnje s malim trgovcima diljem Hrvatske.

Tom prilikom, Dražen Kocijan, predsjednik Uprave Velpro – Centra d.o.o. naglasio je: „Potpisivanje ovih sporazuma rezultat je zajedničkih unaprijeđenja svih aspekata višegodišnje uspješne suradnje malih trgovaca i VELPRO-a, kojom se jača i vodeća pozicija domaće proizvodnje i trgovine. Upravo su ove dvije Udruge kroz suradnju s VELPRO-m bile posebno aktivne u promicanju interesa malih trgovaca. Vjerujemo da ćemo odsada kada je Velpro - Centar i zasebna veleprodajna tvrtka biti još kvalitetniji partneri svim malim trgovcima kao i našim ostalim poslovnim partnerima te tako dodatno učvrstiti našu poziciju vodećeg  veletrgovca na tržištu Hrvatske.“

„Velpro je dosad bio i jest, a sigurno će i u budućnosti biti naš poslovni partner budući da nam nudi optimalan izbor asortimana potreban našim formatima trgovina, logistiku i transport vrata do vrata, podršku kroz akcije namijenjene projektu „Plus Market“, ali i ciljane akcije namijenjene potrebama naših udruga, pomoć u preuređenju trgovina i nabavci nove opreme te kroz besplatne edukacije za zaposlenike Plus marketa. Naših 130 članica sa preko 250 prodajnih mjesta kroz suradnju s VELPRO-m svojim će kupcima osigurati vrijednost za novac i asortiman hrvatskih proizvoda provjerene kvalitete.“ - izjavio je Zoran Paleka, predsjednik Udruge trgovaca Zadarske županije.

„Iako smo mi dvije udruge sa određenim razlikama, Udruga trgovaca Sisak i Udruga trgovaca Zadarske Županije su pronašle zajednički model rada i suradnje uz krovno dugogodišnje partnerstvo s VELPRO-m koje našim članovima omogućuje dugoročnu stabilnost poslovanja, veću konkurentnost i očuvanje radnih mjesta u maloj trgovini na iznimno kompetitivnom tržištu.“ – tom je prilikom istaknuo Vladimir Deverić, predsjednik Udruge trgovaca Sisak.

VELPRO

Opskrba profesionalnih kupaca i malih trgovaca

VELPRO prvenstveno opskrbljuje profesionalne kupce, kao što su hotelijeri i ugostitelji, trgovačka društva i javni sektor, koji na jednom mjestu mogu obaviti cjelokupnu opskrbu za potrebe vlastitog poslovanja. Kompanija kupcima pruža snažnu podršku u očuvanju konkurentnosti i to prvenstveno prenošenjem svojih najboljih uvjeta u nabavi, marketinškom podrškom i standardizacijom malih trgovina. U sklopu VELPRO-a pokrenut je projekt Plus market koji je namijenjen malim trgovcima s ciljem podrške, očuvanja i unapređenja njihovog poslovanja. Uz poslovanje namjenjeno malim trgovcima, značajan segment poslovanja VELPRO-a zauzimaju i HoReCa kupci.

VELPRO posluje na 24 lokacije diljem Hrvatske s više od 200 vozila koja prate najsuvremenije svjetske standarde distribucije. Uz kvalitetnu uslugu, kupcima se nudi bogat asortiman s 12.000 artikala, u sklopu kojeg se nalazi više od 800 artikala vlastitih trgovačkih marki Rial, Profiline i Profiline Exclusive. VELPRO prodaje i distribuira svježu hranu, voće i povrće, svježe meso, pakiranu hranu, pića, kozmetiku i kemiju, sezonski asortiman, uredski pribor, tehničku robu i profesionalni asortiman za ugostitelje i hotelijere koji čine značajan segment poslovanja veleprodaje. Svojom raširenom logističkom mrežom VELPRO osigurava isporuku u svim dijelovima Hrvatske, a širinom asortimana omogućuje cjelovitu opskrbu na jednom mjestu. Kvalitetna usluga u najvećoj hrvatskoj veleprodaji podrazumijeva i suvremeni sustav naručivanja robe putem interneta. Uz internet narudžbu, kupcima su na raspolaganju specijalizirani veleprodajni centri na pojedinim lokacijama uređeni kao VELUGO izložbeno-prodajni saloni.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje