WINE VIP EVENT

Vinska konferencija ‘putuje’ po Hrvatskoj i okuplja stručnjake

Agrovijesti
Wine vip evnt Fotografija:
Događaj se sastoji od govora i izlaganja, druženja s izlagačima uz degustiranje vina i gastronomskih delicija.

Wine vip event međunarodna je konferencija vrhunskih vinskih znalaca, stručnog i edukativnog karaktera namijenjena ugostiteljima, hotelijerima i turizmu općenito. Događaj se sastoji od govora i izlaganja, druženja s izlagačima uz degustiranje vina i gastronomskih delicija. Prva konferencija bit će u Opatiji 14. ožujka, a zatim se održava u Brtonigli 15 i 16.ožujka.

Wine vip evnt
Slijede Vodice 4.travnja i Split 5. travnja. Govornici su ugostitelji, pobjednici sommelierstva Hrvatske i Austrije – Filip Savić, Mario Meštrović, Emil Perdec i Karin Rupena Perdec, Jure Andrijašević, a poseban gost je austrijski pobjednik sommelierstva Suwi Zlatic koji će zastupati teme poput kreiranja vinske karte malog bara ili restorana ili, pak, spajanja hrane i vina.

Za Brtoniglu su dogovorili i dvije dame iz vinskog svijeta Mariju Vukelić, organizatoricu i promotorica vinskih događanja i Miru Šemić, slovensku sommelierku. Uz vrhunske govornike dogovorei su i gastro užitci uz kuharski trio Ivana Pažanin, Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje