ZA VRIJEME ŠPANCIRFESTA

Vinski grad i ove godine otvara svoja vrata

Agrovijesti
Vinski grad Špancirfest Fotografija: Špancirfest
Vinski grad već četvrtu godinu zaredom u dvorištu palače Sermage za vrijeme trajanja Špancirfesta...

U dvorištu palače Sermage, na Stančićevom trgu u Varaždinu, i ove će godine za vrijeme trajanja Špancirfesta, od 17. do 26. kolovoza, posjetitelji moći uživati u vinskoj oazi - popularnom Vinskom gradu, piše Varaždinski.hr.

Već četvrtu godinu zaredom za organizaciju je zadužen Vinart od kojih smo saznali detalje.- Grad će biti otvoren svaki dan od 11 do 1 sat iza ponoći, a svoja će vina izložiti 17 izlagača iz cijele zemlje - rekli su organizatori.

Osim vina, posjetitelji će moći uživati u Cheese baru te hrani za koju je zadužena tvrtka Vindija, a u ponudi će biti i mineralna voda Romerquelle.

- Vinski grad će funkcionirati po već uhodanom sistemu. Kaucija za čašu bit će 30 kuna, a cijene čaše i boce vina određuju sami izlagači.

I ove će godine svirati ambijentalna glazba, ali samo kao pozadina.

- Glazba će biti ugodna, jedva čujna, kako bi posjetitelji mogli čavrljati i u ugodnoj atmosferi ispijati vino - kazali su organizatori.

Novitet je dodatna, lounge zona, a osim vina u ponudi će biti kokteli i rakije. Organizatori su itekako zadovoljni odazivom publike, a svake godine bilježe rast broja posjetitelja.

- Upravo zato naglašavamo da će grad zatvoriti svoja vrata u trenutku kad bude prevelik broj posjetitelja. Poruka je svima da dođu što prije i zauzmu svoje mjesto i, naravno, uživaju i ove godine u Vinskom gradu - zaključili su.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje