Studentska konferencija ,,Agro Startup''

Više od 360 studenata imat će priliku čuti primjere iz prakse mladih poljoprivrednika

Agrovijesti
Agro starup konferencija Fotografija: Agrobiz
Riječ je o dvodnevnom događaju čiji je cilj educirati buduće mlade poljoprivrednike te ih potaknuti da pokrenu vlastiti posao.

Studentska konferencija ,,Agro Startup'' održat će se ove godine, 10. i 11. listopada, na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Riječ je o dvodnevnom događaju čiji je cilj educirati buduće mlade poljoprivrednike te ih potaknuti da pokrenu vlastiti posao.

Budućnost hrvatske poljoprivrede ovisi o mladim poljoprivrednicima koji su pomalo obeshrabreni zbog krivih percepcija poljopivrede. U ovom trenutku nikada nije bilo više financijskih sredstava i poticaja koji pružaju mogućnosti potpore onima koji tek kreću u vlastito poslovanje na području poljoprivrede.

Na trećoj Agro Startup konferenciji očekuje se i ministar poljoprivrede g. Tomislav Tolušić koji bi trebao svečano otvoriti konferenciju te kroz uvodno izlaganje motivirati studente iz raznih djelova Hrvatske. Studenti iz Zagreba, Zadra, Osijeka te Križevaca raspravljat će o problemima i dati prijedloge za razvoj hrvatske poljoprivrede.

Više od 360 studenata, u dva dana konferencije, imat će priliku čuti primjere iz prakse mladih poljoprivrednika, kao i uz mnoštvo zanimljivih predavanja saznati na koji način transparentno mogu aplicirati za određena financijska sredstva.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje