Festival

Za ovogodišnji Aurea fest napunjeno 1300 butelja

Agrovijesti
Kutjevo d.d. Fotografija: Ivica Galović/PIXSELL
Ove godine ponovno je Kutjevo d.d., kao generalni sponzor, osiguralo potrebno vino te je napunjeno ukupno 1300 butelja, od kojih je 1050 butelja kvalitetne graševine berbe 2016. i 250 butelja crnog pinota

Kako piše Glas Slavonije, događaj koji najavljuje skori Aurea fest punjenje je butelja festivalskim vinom, službenim vinom festivala, koje se koristi na manifestacijama. Ove godine ponovno je Kutjevo d.d., kao generalni sponzor, osiguralo potrebno vino te je napunjeno ukupno 1300 butelja, od kojih je 1050 butelja kvalitetne graševine berbe 2016. i 250 butelja crnog pinota. Festivalsko vino ima i svoju prepoznatljivu etiketu.

Na konferenciji za medije sve je pozdravila Silvija Podoljak, direktorice Turističke zajednice, a direktor Aurea festa Ivan Bunjevac predstavio je program koji će kao novost ponuditi dječji festival što će se održati na Trgu sv. Terezije.

- Ovo je dokaz dugogodišnje suradnje Kutjeva d.d. i festivala te najbolji uvod u jubilarnu, 2018., godinu, kada se navršava 50 godina prvog festivala - kazao je zamjenik gradonačelnika Ferdinand Troha. Grad Požega je, kao i Požeško-slavonska županija, pokrovitelj Aurea festa.

- Punjenje vina dokaz je da u Požeško-slavonskoj županiji ima tvrtki koje prepoznaju priredbe kao što je festival dajući potporu za njihovu organizaciju - naglasio je zamjenik župana Vedran Neferović.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje