IT

Zaba potiče razvoj aplikacija i najbolja informatička rješenja

Agrovijesti
Zagrebačka banka Fotografija: Željko Lukunić/PIXSELL
Na natječaj Start IT up prijave se mogu slati do 23. ožujka 2016., dok je natječaj Start app otvoren do 6. travnja 2016.

Zagrebačka banka i ove godine nastavlja s projektom Moj Zaba Start, piše Poslovni dnevnik. U modificiranom obliku, ovogodišnji projekt odvijat će se kroz dva natječaja – Start app za najbolje projekte iz područja razvoja aplikacija te Start IT up za najbolja informatička rješenja na zadani izazov. Novi ciklus projekta danas je u poslovnici Gradska štedionica u Zagrebu predstavila članica Uprave Zagrebačke banke Dijana Hrastović, koja je istaknula: Jako nam je drago što danas započinje još jedno izdanje Mog Zaba Starta, ove godine u novom formatu, usmjerenom prema novim tehnologijama i budućnosti.

Na predstavljanju novog Mog Zaba Starta o svojem je dosadašnjem iskustvu partnera projekta govorio Miroslav Kosović iz Sense Consultinga, a sudjelovao je i Jan Marinac, predstavnik novog partnera projekta, Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika. Uvjerenje u nastavak uspješne suradnje iznio je ambasador projekta Luka Abrus iz tvrtke Pet minuta d.o.o.

Start app natječaj je za dodjelu financijske potpore aplikacijama koje nude rješenja za unaprjeđenje i jednostavnije poslovanje u segmentu malog poduzetništva u konkretnim tematskim područjima odnosno kategorijama:

  • Poljopoljoprivreda - poljoprivreda i pratećoj industriji, prehrambenoj industriji, vinarstvu i drvnoj industriji
  • Turizam – smještaj, kamping, ugostiteljstvo, nautički turizam, zdravstveni turizam i putničke agencije
  • Segment mikropoduzetništva – tvrtke, obrti i samostalne djelatnosti do 10 zaposlenih

Više pročitajte na poslovni.hr.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje