BJELOVARSKI SAJAM

Zabava, natjecanja za cijelu obitelj na Proljetnom sajmu

Agrovijesti
Bjelovarski proljetni sajam Fotografija: Damir Špehar/PIXSELL Pogledajte galeriju
Proljetni dani već uobičajeno okupit će mnoge gospodarstvenike, obrtnike i poljoprivrednike, ali i mnoge druge koji će svojom nazočnošću podržati ovu gospodarsku manifestaciju.

Sajamski prostor u Gudovcu će od 6. do 8. travnja oživjeti zbivanja u sklopu 21. proljetnog međunaronog bjelovarskog sajma. Proljetni dani već uobičajeno okupit će mnoge gospodarstvenike, obrtnike i poljoprivrednike, ali i mnoge druge koji će svojom nazočnošću podržati ovu gospodarsku manifestaciju. Danas je sajam za Bjelovar i svrsishodna turistička manifestacija, a snaga jednog takvog događaja leži upravo u raznovrsnosti. Na 155.000 m2 naći će se ponešto za svakoga, a neće nedostajati ni sadržaja za zabavu i cijelu obitelj.

Posjetitelje će i ove godine dočekati raznovrsna i kvalitetna ugostiteljska ponuda, a na Sajmu će se održati i Gastro show na kojem će se pripremati vrhunski mesni specijaliteti, a kojeg će povesti Branko Ognjenović, Bjelovarčanin i vrhunski kulinarski majstor, koji je kulinarske vještine brusio u najelitnijim hrvatskim hotelima i restoranima.

Bjelovarski sajam i Večernji list spremili su nešto i za one najhrabrije, pa će se tako na danima Sajma održati i natjecanje u jedenju bifteka, a pobjednik će biti onaj koji najbrže pojede 300 grama bifetka i prilog. Kako ne bi sve bilo samo za odrasle, te kako bi i oni najmlađi mogli uživati, tijekom sajma održat će se i nekoliko radionica za djecu, a za razonodu sprema se i igraonica koja će nesumnjivo biti omiljeni dječji kutak.

Salers – sljubljen s prirodom - moto je hrvatske udruge uzgajivača istoimene pasmine goveda, koja će izložbom nastojati ukazati na posebnost ove pasmine, ali i prezentirati gastronomske specijalitete od govedine ove vrste. U znaku hrane bit će i štand izlagača Podravka, koji će kroz Gastro show nastojati zabaviti sve nazočne, a možda im dati ideje i za neke nove recepte.

Gudosječa
Kakav bi to Sajam bio bez Husqvarne, pa se tako sprema i natjecanje u rukovanju šumarskom opremom pod nazivom Gudosječa. Natjecanje će se odvijati od 06. do 08. travnja na Husqvarna štandu i sastojat će se od 3 discipline, a to su izmjena lanca na pili, kombinirani prerez i zabijanje čavala. Za svakog natjecatelja sprema se nagrada, a najspretniji će postati vlasnikom motorne pile Husqvarna 372XP koji će doma otići s titulom novog Gudosječe!

Za one sportskog duha, kulturno-sportski klub KUL PONG pripremio je radionice i zabavu u obliku stolnog tenisa, dok će nas svojom koreografijom počastiti mažoretkinje iz Vrbovca.

Sadržaja sigurno neće nedostajati, tako da datume od 6. do 8. travnja rezervirajte za posjet 21. proljetnom međunarodnom sajmu, podržite ovu priču i dobro se zabavite!

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje