U SHOPPING CENTRU SUPERNOVA

Zadrani dobivaju svoj drugi McDonald's

Agrovijesti
McDonald's Fotografija: McDonald's Pogledajte galeriju
McDonald's otvara 30. restoran u Hrvatskoj opremljen najmodernijom tehnologijom koncepta „Made For You“ kako bi posjetiteljima Supernove Zadar pružili mjesto za predah

U novootvorenom food corneru u shopping centru Supernova Zadar otvoren je drugi McDonald's u Zadru. Ovaj restoran, opremljen najmodernijom tehnologijom, idealno je mjesto za predah tijekom obilaska mnogobrojnih trgovina.

Koncept restorana „Made For You“, unaprijedio je način pripreme i posluživanja hrane: ona se priprema za svakog gosta tek kada potvrdi narudžbu. Ovaj moderni pristup donosi još svježije i toplije burgere, hrskaviju salatu i krumpiriće, mekše pecivo te sir koji se topi.

Izuzev klasičnog načina, na pultu uz pomoć djelatnika, naručiti se može brzo i jednostavno na samposlužnim kioscima, a plaćanje se može izvršiti karticom na kiosku ili gotovinom na pultu.

Osim bogate standardne ponude, gosti će moći uživati u novim gurmanskim sendvičima te vrhunskoj kavi i slasnim kolačima u McCaféu.

„U ovom, 30. McDonald'su u Hrvatskoj, odnosno drugom u Zadru, svim ljubiteljima kolača i najfinije pripremljene kave, ali i brojnih drugih hladnih i toplih napitaka, na raspolaganju će biti i McCafé.“, istaknuo je direktor McDonald'sa Hrvatska, Pavel Pavliček.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje