Opoziv proizvoda

Zbog prisutnosti bakterije Escherichia coli sa tržišta se povlači francuski sir  VALENCAY AOC „AFFINE"

Agrovijesti
Sušenje sira Fotografija: Pixabay
Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda Sir od nepasteriziranog mlijeka VALENCAY AOC „AFFINE“ HARDY 220g (fromage de chèvre fermier au lait cru), LOT 10 032, upotrijebiti do 20.03.2019., proizvođača HARDY AFFINEUR, Chatillon S/Cher, Francuska, odobrenog broja 41 043 003, radi utvrđene prisutnosti bakterije Escherichia coli O157H7.

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda:

Sir od nepasteriziranog mlijeka

VALENCAY AOC „AFFINE“ HARDY 220g

(fromage de chèvre fermier au lait cru)

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda Sir od nepasteriziranog mlijeka VALENCAY AOC „AFFINE“ HARDY 220g (fromage de chèvre fermier au lait cru), LOT 10 032, upotrijebiti do 20.03.2019., proizvođača HARDY AFFINEUR, Chatillon S/Cher, Francuska, odobrenog broja 41 043 003, radi utvrđene prisutnosti bakterije Escherichia coli O157H7.

Proizvod je na tržište stavio subjekt u poslovanju s hranom Salvia d.o.o., Slavonska avenija 7, Zagreb putem svog maloprodajnog objekta Delikatese Bonkulović, Nova Ves 17, Zagreb.

Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EZ) br. 2073/2005 od 15. studenoga 2005. o mikrobiološkim kriterijima za hranu.

Dodatni podaci o proizvodu:

Proizvođač: HARDY AFFINEUR, 5 rue de l’Ancienne gare, 41130 Chatillon S/Cher, Francuska

Distributer: Thomas Export SA,  voie de la Gravière 1, 94290 VILLENEUVE-LE-ROI, Francuska

Stavlja na tržište: Salvia d.o.o., Slavonska avenija 7, Zagreb (Delikatese Bonkulović)

Zemlja podrijetla: Francuska

Obavijest se odnosi isključivo na proizvod sa gore navedenim podacima

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje