FESTIVAL

ZeGeVege festival 7. i 8. ru jna na zagrebačkom Trgu bana Jelačića

Agrovijesti
ZegeVege festival u Zagrebu Fotografija: Marko Lukunić/PIXSELL
Organizatori navode da je prošlogodišnji jubilarni 10. ZeGeVege festival posjetilo više od 50.000 ljudi.

Više od stotinu domaćih i inozemnih izlagača zdrave hrane, ekoproizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama predstavit će se na 11. ZeGeVege festivalu održivog življenja koji će se ove godine održati 7. i 8. rujna na zagrebačkom Trgu bana Jelačića.

U ta dva dana svoje znanje i iskustvo pokazat će i predavači o raznim aspektima veganstva, prava životinja, ekologije i održivog življenja te vrsni znalci kuhanja koji će održati radionice. Restorani će u svojoj ponudi imati veganska jela od brze hrane poput burgera, falafela ili kebaba pa sve do tradicionalnih hrvatskih jela poput štrudli i variva.

ZeGeVege ugođaj pratit će i zabavan program koji će se sastojati od raznih plesnih točaka, najavili su u petak organizatori festivala, udruga Prijatelji životinja.

Prijatelji životinja pozivaju sve da iskoriste ovu prigodu i ne propuste promocije raznih veganskih slatkih i slanih namaza, sejtana, tofua, tempeha, superhrane, biljnih kobasica, sireva i ćevapa, ekokozmetike i veganske hrane za ljubimce.

Cilj ZeGeVege festivala, koji je dio međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u više od 15 europskih gradova, je edukacija o važnosti održivog življenja uz mnoštvo zanimljivosti i zabave.

Organizatori navode da je prošlogodišnji jubilarni 10. ZeGeVege festival posjetilo više od 50.000 ljudi.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje