MANIFESTACIJA

Županije na Adriatic Gastro Showu

Agrovijesti
Otvoren 4. Međunarodni festival gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show Fotografija: Ivo Čagalj/PIXSELL
Svaka županija predstavila se sa osam proizvođača tradicijskih proizvoda od kulena, čvaraka, vina, likera, pekmeza pa do suhih šljiva, sira i rukotvorina.

Upravni odjel za poljoprivredu i infrastrukturu u suradnji s Požeško-slavonskom županijom zajednički se predstavio na četvrtom po redu  „Adriatic Gastro show“, u Splitu od 07. do 10. veljače 2018., objavljeno je na županijskim stranicama.

Na 12.000 m2 atraktivnog izložbenog prostora predstavljen je cjelokupan turističko-ugostiteljski spektar proizvoda i usluga: hrana i piće, hotelska i ugostiteljska oprema, tekstil, namještaj, rasvjeta, dekoracije, oprema za kampiranje, oprema za uređenje i opremanje okoliša i dr.

Cilj manifestacije je pomoći izlagačima da svoje proizvode, usluge i inovacije predstave širokoj publici  te da učvrste dosadašnje i sklope nove poslovne i prijateljske kontakte. Svaka županija predstavila se sa osam proizvođača tradicijskih proizvoda od kulena, čvaraka, vina, likera, pekmeza pa do suhih šljiva, sira i rukotvorina. Adriatic Gastro show obilježio je bogat program od svakodnevnih gastronomskih prezentacija hotela i restorana, demonstracija specijalizirane opreme za turizam i ugostiteljstvo pa do stručnih skupova. Na festivalu su  posjetitelji imali na raspolaganju vidjeti više od 600 izlagača.

Na sajmu je ispred Upravnog odjela za poljoprivredu i infrastrukturu Vukovarsko – srijemske županije  nazočila Ljubica Klobučić Grgas.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje