EU Sredstva

Nova isplata iz Programa ruralnog razvoja

EU fondovi
Mehanizacija Fotografija: Pixabay
Do sada je korisnicima unutar Operacije 4.1.2. za prihvatljiva ulaganja isplaćeno više od tri milijuna kuna.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. za završeno ulaganje u sklopu Podmjere 4.1. „Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“ (Operacija 4.1.2. „Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš“).

Korisniku FARMA SALAŠ d.o.o. iz Osječko-baranjske županije isplaćeno je 446.985,00 kuna za kupnju teleskopskog utovarivača, utovarne korpe, manualno podesive vilice za palete, vilice za manipulaciju sa stajnjakom s gornjim preklopnikom te nabavu četke za čišćenje s utovarnim spremnikom i vodenim sistemom za pranje.

  • Avatar
    suasnmichael911 29. Svibanj 2016. u 09:45 Jeste li u potrazi za kredit? Imate pravo mjesto za svoj kredit rješenja upravo ovdje! Global Finance ograničena davati kredite tvrtkama i pojedincima na niske i pristupačne kamatnu stopu od 3,2%. Molimo da nas kontaktirate putem e-maila danas putem michelsusan561@gmail.com
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje