Natječaj

Potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Sisačko-moslavačke županije

EU fondovi
Ekološka poljoprivreda Fotografija: Pixabay
Sisačko-moslavačka županija je raspisala natječaj za dodjelu potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Sisačko-moslavačke županije za razdoblje od 2016. – 2020. godine

Korisnici županijskih poticaja isključivo su poljoprivredna gospodarstva koja se bave uzgojem poljoprivrednih kultura, držanjem i uzgojem stoke, proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda (u daljnjem tekstu: poljoprivredna aktivnost), a upisana su u Upisnik poljoprivrednih gospodarstva (u daljnjem tekstu: Upisnik) i imaju prebivalište i sjedište na području Sisačko-moslavačke županije, te imaju poljoprivredne površine i poljoprivrednu proizvodnju za koju traže županijski poticaj na području Sisačko-moslavačke županije. 

Poticaji se dodjeljuju za proizvodnju u tekućoj godini. Zahtjevi za poticaj se dostavljaju na propisanom Obrascu uz pripadajuću dokumentaciju. Pojedini županijski poticaj se korisnicima isplaćuje jednokratno, jednom godišnje i to nakon obavljene poljoprivredne aktivnosti, a najkasnije do kraja tekuće godine odnosno do 31. prosinca. 

Natječaj je otvoren do 31. listopada 2016. godine.

Natječaj i obrasce pronađite na web stranici Županije.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje