
U petak se u Zagrebu otvara Kuća hrvatske hrane Crotaste
Cilj ove platforme je osigurati našim malim i srednjim proizvođačima mjesto za promociju i prodaju proizvoda u samom centru grada Zagreba
AgrovijestiCilj ove platforme je osigurati našim malim i srednjim proizvođačima mjesto za promociju i prodaju proizvoda u samom centru grada Zagreba
AgrovijestiAdekvatan dodatak začina u sirarstvu pridonosi poboljšanju senzorskih karakteristika, povećanju stabilnosti i roka trajanja sira te povećanju nutritivne vrij...
AgrosavjetiNakon održanih nekoliko lokalnih manifestacija, Dani okusa hrvatske tradicije po prvi puta se organizira na nacionalnoj razini. Nosioci standarda i sustava T...
AgrovijestiRezanjem jedne fete, i pod motom "Dođi i pronađi svoju omiljenu fetu pršuta", službeno je otvoren trinaesti po redu Internacionalni sajam pršuta u Tinjanu, k...
Agrovijesti"Cilj manifestacije je popularizirati selo i njegov način života, kao i izlete i odmore u prirodi i druženju s domaćinima u okolici Zagreba odnosno mjestima ...
AgrovijestiMnogobrojni poznati bečki restoranu rezervacije vrše po principu tzv. time slotova
AgrovijestiProcjenjuje se da je prošle zime u Španjolskoj skupljeno 60 tona, u Italiji 30 tona, a u Francuskoj tek nešto više nego u Australiji. Prodaja tartufa veoma j...
AgrovijestiStoga ako ste dio gotovo jedne petine putnika (18%) koja uživa u gastronomskim putovanjima i to posebno onima povezanima sa sladoledom, Booking.com, globalni...
Agrovijesti"Ako se želi kvalitetan i održiv razvoj ugostiteljske struke i da Hrvatska postane prepoznatom i boljom gastro destinacijom, nužne su nove mjere za bolje uvj...
AgrovijestiNova generacija chefova, vinara i proizvođača hrane oživljava bogatu gastronomsku baštinu Hrvatske, piše Financial Times u članku o Hrvatskoj.
AgrovijestiVinarija iz Šida Vista Hill održala je turneju po najekskluzivnijim hotelima, restoranima, klubovima Hrvatske i Slovenije, ali i onim koji spadaju u red prik...
AgrovijestiPotpredsjednik HGK-a za poljoprivredu i turizam Dragan Kovačević dodao je kako brojke Hrvatske turističke zajednice kažu da je Hrvatska u prvih šest ovogodiš...
AgrovijestiKreatori 60 najbolje dizajniranih etiketa bit će posebno nagrađeni, a svi na natječaju zaprimljeni prijedlozi dizajna otisnut će se i staklenke s tim rješenj...
AgrovijestiOd ove bolesti godišnje oboli oko 4.500 a umre oko 2.500 stanovnika Srbije. Sagorijevanje ugljena dokazano oslobađa kancerogene sastojke, što ima i znanstven...
AgrovijestiWorld Cucumber Day inače je originalna ideja uzgajivača krastavaca, nastala u Engleskoj 2011. godine, s ciljem veličanja vrlina ovog po mnogo čemu posebnog p...
AgrovijestiNovi jelovnik poslovnog razreda, koji se u zrakoplove uvodi 19. lipnja ove godine, inspiriran je ponajprije jelima zagrebačke kuhinje pripremljenima od autoh...
AgrovijestiSustav eDEST razvijen je kako bi destinacijama pružio sveobuhvatnu online analizu, odnosno pomogao im poboljšati marketinške aktivnosti na učinkovit način. e...
AgrovijestiMETRO je uvrstio The Beyond Burger u svoju ponudu kako bi dodatno proširio ponudu ekološki-osviještenih i održivih namirnica te na taj način zadovoljio razno...
AgrovijestiU Vrgorcu se nalazi i najveća pršutana u jugoistočnoj Europi iz koje na hrvatske stolove stiže više od 70 posto proizvodnje certificiranog Dalmatinskog pršut...
AgrovijestiPrva jela od mesa boškarina, kupus i salatu pripremili su učenici rovinjske srednje škole
Agrovijesti