
Sve više bečkih restorana gostima ograničava vrijeme boravka
Mnogobrojni poznati bečki restoranu rezervacije vrše po principu tzv. time slotova
AgrovijestiMnogobrojni poznati bečki restoranu rezervacije vrše po principu tzv. time slotova
AgrovijestiPrema online vodiču Cult Wines proizvedeno je samo 500 kartona toga vina opisanog kao piće u koje je uložen iznimni napor koji je rezultirao duboko crveno-lj...
AgrovijestiAnalizira se više od 200 gradova kako bi se sastavila lista 10 najjačih svjetskih gastro destinacija. Gastronomija odavno nije samo stvar prolaznAog hedonizm...
AgrovijestiGlobalno priznati vodič za restorane Michelin objavio je godišnju selekciju restorana u Hrvatskoj za 2019. s dvije nove zvjezdice - restoranima Noel u Zagreb...
AgrovijestiU 2018. ta je selekcija objavljena početkom ožujka, a 2019. će biti treća godina za redom u kojima Michelin objavljuje godišnju selekciju hrvatskih restorana...
AgrovijestiPrasetina je 90 kn kilogram, rolovana prasetina 120, a janjetina 130 kn
AgrovijestiSvaki od spomenutih ugostiteljskih objekata imat će poseban jelovnik na hrvatskom i engleskom jeziku na kojemu će biti navedena tradicijska jela bjelovarsko-...
AgrovijestiČinjenicu da su naša vina sve prepoznatljivija u Njemačkoj potkrepljuju i brojke. U 2017. godini smo izvezli 786 tona u vrijednosti od preko 2 milijuna eura,...
AgrovijestiU restoranu je zaposleno četvero ljudi.
AgrovijestiWolt je startao skromno, s nešto više od 35 restorana, ali su to poznati objekti kao Umami, Cookie Factory ili lanac Pivnica Medvedgrad.
AgrovijestiAustrijski ugostitelji najavili su pobunu protiv najavljene direktive Europske unije kojom se želi prisiliti ugostitelje da gostima nude besplatnu vodu iz sl...
AgrovijestiJapanski veleposlanik, vrhunski sushi chefovi i najbolja vijest za ljubitelje japanskih delicija – u Falkensteinerovom Hotelu & Spa Iadera otvoren Sushi pop...
AgrovijestiGoran Vručinić, vlasnik zagrebačkog restorana Fidel Gastro, dio je METRO-ove nove globalne kampanje. Njegov cilj je goste Fidel Gastra upoznavati s novim oku...
AgrovijestiTorkovo najnovije istraživanje u Europi provedeno je kako bi utvrdili na koji način restorani mogu povećati svoj promet pomoću inovativnih digitalnih rješenj...
AgrovijestiAgrovijesti
Među restoranima digitalna prisutnost najznačajnija je na Facebooku - osam od deset restorana ima Facebook stranicu, dok šest od deset ima web stranicu.
AgrovijestiPrvo izdanje ovog prestižnog gastronomskog vodiča nastalo je u šest mjeseci, dostupno je na hrvatskom i engleskom jeziku, a uključuje 100 restorana, 100 vina...
AgrovijestiU ovoj studiji, o kojoj piše britanski Guardian, pokazalo je da se određena hrana, uključujući burgere i sendviče, može povezati s povišenim razinama ftalata...
AgrovijestiUz lokalne vinare iz Konavala, Komarne, Neretve, s Pelješca, Korčule i Lastova, predstavit će se i vinari iz raznih vinorodnih krajeva Hrvatske te Slovenije,...
AgrovijestiUz chefa godine, tu su još i nagrade za chefa tradicijske kuhinje, za chefa sutrašnjice, za mlade talente te za najbolje POP mjesto.
Agrovijesti