
Vrijeme je za rezidbu i formiranje mladog voćnjaka
Što voćku jače orežemo, smanjujemo broj točaka rasta te time pojačavamo bujnost po pojedinom ostavljenom pupum piše dipl. ing. agr. Adrian Horvat za Savjetod...
AgrosavjetiŠto voćku jače orežemo, smanjujemo broj točaka rasta te time pojačavamo bujnost po pojedinom ostavljenom pupum piše dipl. ing. agr. Adrian Horvat za Savjetod...
AgrosavjetiBudući da je iduća godina alternativno rodna, a ona nakon nje nerodna, savjetuje se skraćivanje i osiguravanje novog rasta jednogodišnjih grana
AgrosavjetiU masliniku OPG-a Veraja Luka u Metkoviću djelatnici Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva održali su demonstracijsku aktivnost rezidbe...
AgrosavjetiU cijeloj Europi osjeća se nedostatak radnika u toj branši, tako da je uvoz radne snage iz drugih zemalja za europsku vinsku industriju već godinama uobičaje...
AgrovijestiVinova loza, baš kao i druge višegodišnje kulture, ima nadzemni i podzemni dio. Životni uvjeti nad zemljom i u tlu nisu jednaki. Štoviše, jako se razlikuju. ...
AgrosavjetiTako je primijenio i već iskušani recept za hladne dane, kao što su posljednjih nekoliko tjedana u Slavoniji, pa i u cijeloj Hrvatskoj, ali ne brine se odviš...
AgrovijestiVoćku režemo kako bismo dobili redovnu i kvalitetnu rodnost, a učinak rezidbe se poznaje po rodnosti. Zimska rezidba voćaka se obavlja se tijekom mirovanja v...
AgrovijestiKalendar radova u poljoprivredi i vrtu
AgrosavjetiKalendar radova u poljoprivredi i vrtu
AgrosavjetiKalendar radova u poljoprivredi i vrtu
AgrosavjetiDanas rezidbom nazivamo niz praktičnih postupaka kojima, u manjoj ili većoj mjeri, reduciramo broj rodnih pupova na voćkama ili vinovoj lozi. Ovaj sustav kor...
AgrosavjetiTradicionalna Škola rezidbe voćaka Kaptol 2016. održati će se 15. i 16. veljače 2016., s početkom u 8.00 sati.
Agrosavjeti