Izlagači

HUMP Agro predstavio svoje članove u Gudovcu

OPG tjedna
Izlagači članovi HUMP-a Agro na Proljetnom bjelovarskog sajmu Fotografija: Damir Špehar/PIXSELL
U povodu održavanja Međunarodnih otvorenih dana mladih poljoprivrednika, a za vrijeme 19. međunarodnog proljetnog bjelovarskog sajma, članovi HUMP-a Agro izlagali su na sajmu i predstavili svoje proizvode

Svoje proizvode i ponudu predstavili su:

Marijan Balić

Srijemski češnjak - OPG Balić

On se već pet godina bavi ratarstvom i povrtlarstvom u kojem prevladava uzgoj češnjaka koji je taj mladi poljoprivrednik prošle godine zasijao na čak šest hektara poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu svoje obitelji. Njegovu priču pročitajte u  našoj rubrici OPG tjedna.

Izlagači članovi HUMP-a Agro na Proljetnom bjelovarskog sajmu - OPG Lušičić Ivan

OPG Lušičić Ivan

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo bavi se vinogradarstvom i vinarstvom te proizvodi kvalitetna vina. Izdvajaju sortu Manzoni koja je ove godine osvojila zlato te sortu Frankovka koja je dobila srebro na 5. međunarodnoj izložbi Čazmanski Vinokap 2016.

Izlagači članovi HUMP-a Agro na Proljetnom bjelovarskog sajmu - Agro Noršić j.d.o.o.

Agro Noršić j.d.o.o.

Proizvode kvalitetno bučino ulje i proizvode od buča proizvedenih na prirodan način, bez korištenja pesticida i insekticida, polja su obrađivana ručno, tj. motikom, na stari provjereni način kao što su nas učili i kako su radili naši djedovi i bake.

Izlagači članovi HUMP-a Agro na Proljetnom bjelovarskog sajmu - OPG Tomislav Šegregur

OPG Tomislav Šegregur

Već sedam godina bave se proizvodnjom meda i pčelinjih proizvoda. Godišnja proizvodnja meda je 5 - 7 tisuća tona čiji sortiment čine medovi od bagrema, lipe, repice, amorfe, kestena te cvijeta ili livade.

Izlagači članovi HUMP-a Agro na Proljetnom bjelovarskog sajmu - OPG Ivo Jurić

OPG Ivo Jurić

OPG se bavi se proizvodnjom povrća, povrtlarskih presadnica već duži niz godina. Proizvode velik asortiman, a prisutni su na većini sajmova i manifestacija sa svojom prodajom. Presadnice od najkvalitetnijeg sjemena daju sigurnost za uspjeh uroda brojnih povrtlarskih vrsta.

Izlagači članovi HUMP-a Agro na Proljetnom bjelovarskog sajmu - OPG Jurić

OPG Jurić

Na površini od 2.000 četvornih metara plasteničke proizvodnje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo bavi se uzgojem cvijeća. Plasman proizvoda je na kućnom pragu, na tržnicama i sajmovima. U ponudi imaju brojne vrste cvijeća, od maćuhica, jaglaca, zumbula, ciklama, krizantema, pelargonija, surfinija, begonija, kadifa, karanfila po vrlo povoljnim sajamskim cijenama. Zagrebu će se predstaviti na predstojećem Floraartu.

Izlagači članovi HUMP-a Agro na Proljetnom bjelovarskog sajmu - Volim ljuto

Volim ljuto - OPG Vrabec Goran

Volim Ljuto na jednom mjestu nudi sadnice, plodove i prerađevine od ljutih papričica: ljuti umaci, ajvari, zimnica, prah. Ukupno proizvode 30-ak vrsta ljutih papričica po pravilima ekouzgoja. Osim papričica i proizvoda nude informacije te savjete o ljutim papričicama, njihovu uzgoju, preradi i korištenju u prehrani. Ponudu stalno proširuju i nadopunjavaju, ali se isključivo drže vlastitog uzgoja i prerade kako bi mogli zadržati kvalitetu i opravdati riječ "domaće" u opisu naših proizvoda. Iza kvalitete svojih proizvoda odgovorno stoje, a najveći dokaz je kontinuirano povjerenje kupaca.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Prijavi se ovdje